Select Page
rokovnik 2021

Spoznaj izgled in notranjost rokovnika

Ustvarjen po tvojih merilih

Zasnova rokovnika je nastala na podlagi izbire najboljše uporabniške izkušnje, ki omogoča, da rokovnik resnično služi pravemu namenu in omogoča vse, kar posameznik nujno potrebuje pri načrtovanju svojega vsakdana. 

Oddaj svoj dizajn

Visoko kakovosten tisk je naša specialiteta.

rokovnik 2021

Personaliziraj svojo platnico rokovnika po lastnih željah in v samo petih dneh prejmi izdelan rokovnik.

Izbiraš med A5 in A6 formatom in potiskom platnice. Oddaš lahko lasten dizajn, ali pa oblikuješ lastno besedilo preko spletnega urejevalnika.

Tvoj dizajn ali izbor med že pripravljenimi

Proces naročila smo oljašali z bogato izbiro motivov, tipov pisav in postavitvijo.

Velikost

Različne velikosti rokovnika

90 x 140 x 15 mm (cca. A6 format)

Trde platnice, gumica, bel označevalni trak, personaliziran barvni potisk prve platnice, 100 listni, 70g nepremazni papir krem barve, s črtami.

144 x 210 x 15 mm (cca. A5 format)

Trde platnice, gumica, bel označevalni trak, personaliziran barvni potisk prve platnice, 100 listni, 70g nepremazni papir krem barve, s črtami.

PISAVA

Oblika pisave – bogata izbira

Vsebina platnice

Naložite svoj dizajn

moj-planer

Najboljša tiskarna v mestu

V tiskarni Aeroprint so nam natisnili publikacijo, ki je popoln profesionalni tiskarski dosežek. Izkazali so se z natančnim pregledom datotek pred tiskom, kjer so opozorili na morebitne nepravilnosti pri končnem tisku z namenom dosega odličnosti. Pomagali so nam svetovati pri izboru papirja in gramature, ki bo glede na želeni vtis publikacije prineslo najboljše rezultate. Pred tiskom so na testem printu vse še enkrat preverili. Končna tiskovina je bila posledično brezhibna, lepo in natančno natisnjena. Skratka vse izdelano v perfekcijo, kar je navdušilo tudi našega naročnika. Toplo priporočam sodelovanje z njim!

Darja Brečko Poženel, DBP – Brand Design Studio

uau, sploh ne najdem pravih besed in presežnikov 🙂 Navdušena sem, naročeno je krasno, fantastično, nad vsemi pričakovanji, hvala vam! Uspešen teden vam želim in gotovo se spet kmalu slišimo.

Renata Medved Šertel, Brlogarka.com

Tisk

planer 2021

Potisk promocijskega materiala za poslovne in osebne namene

Tiskarna Aero Print je vaš print partner, ko gre za osebne želje ali poslovne zahteve. Poskrbimo tako za tisk vizitk, kuvert, letakov, lepilnega traku, kot tudi za izdelavo fotoknjig, rokovnikov, nalepk, škatel …

aprinti

Aero Print

Tvoj print partner

O podjetju Aero Print

Podjetje Aero Print je nastalo pred skoraj desetletjem z združitvijo preverjene ekipe starih mačkov, ki so jo skozi čas dopolnili mladi, nadebudni kadri. Danes smo splet mlado-staro-žensko-moške ekipe, ki se dnevno trudi za uresničevanje vizije biti pravi print partner in prvi naslov, na katerega pomislite v zvezi s tiskom.
Zaupajte nam tisk promocijskega materiala!