Select Page
rokovnik 2021

Spoznaj izgled in notranjost rokovnika

Ustvarjen po tvojih merilih

Zasnova rokovnika je nastala na podlagi izbire najbolj┼íe uporabni┼íke izku┼ínje, ki omogo─Źa, da rokovnik resni─Źno slu┼żi pravemu namenu in omogo─Źa vse, kar posameznik nujno potrebuje pri na─Źrtovanju svojega vsakdana.┬á

Oddaj svoj dizajn

Visoko kakovosten tisk je naša specialiteta.

rokovnik 2021

Personaliziraj svojo platnico rokovnika po lastnih ┼żeljah in v samo petih dneh prejmi izdelan rokovnik.

Izbiraš med A5 in A6 formatom in potiskom platnice. Oddaš lahko lasten dizajn, ali pa oblikuješ lastno besedilo preko spletnega urejevalnika.

Tvoj dizajn ali izbor med ┼że pripravljenimi

Proces naro─Źila smo olja┼íali z bogato izbiro motivov, tipov pisav in postavitvijo.

Velikost

Razli─Źne velikosti rokovnika

90 x 140 x 15 mm (cca. A6 format)

Trde platnice, gumica, bel ozna─Źevalni trak, personaliziran barvni potisk prve platnice, 100 listni, 70g nepremazni papir krem barve, s ─Źrtami.

144 x 210 x 15 mm (cca. A5 format)

Trde platnice, gumica, bel ozna─Źevalni trak, personaliziran barvni potisk prve platnice, 100 listni, 70g nepremazni papir krem barve, s ─Źrtami.

PISAVA

Oblika pisave – bogata izbira

Vsebina platnice

Nalo┼żite svoj dizajn

moj-planer

Najboljša tiskarna v mestu

V tiskarni Aeroprint so nam natisnili publikacijo, ki je popoln profesionalni tiskarski dose┼żek. Izkazali so se z natan─Źnim pregledom datotek pred tiskom, kjer so opozorili na morebitne nepravilnosti pri kon─Źnem tisku z namenom dosega odli─Źnosti. Pomagali so nam svetovati pri izboru papirja in gramature, ki bo glede na ┼żeleni vtis publikacije prineslo najbolj┼íe rezultate. Pred tiskom so na testem printu vse ┼íe enkrat preverili. Kon─Źna tiskovina je bila posledi─Źno brezhibna, lepo in natan─Źno natisnjena. Skratka vse izdelano v perfekcijo, kar je navdu┼íilo tudi na┼íega naro─Źnika. Toplo priporo─Źam sodelovanje z njim!

Darja Bre─Źko Po┼żenel, DBP – Brand Design Studio

uau, sploh ne najdem pravih besed in prese┼żnikov ­čÖé Navdu┼íena sem, naro─Źeno je krasno, fantasti─Źno, nad vsemi pri─Źakovanji, hvala vam! Uspe┼íen teden vam ┼żelim in gotovo se spet kmalu sli┼íimo.

Renata Medved Šertel, Brlogarka.com

Tisk

planer 2021

Potisk promocijskega materiala za poslovne in osebne namene

Tiskarna Aero Print je va┼í print partner, ko gre za osebne ┼żelje ali poslovne zahteve. Poskrbimo tako za tisk vizitk, kuvert, letakov, lepilnega traku, kot tudi za izdelavo fotoknjig, rokovnikov, nalepk, ┼íkatel …

aprinti

Aero Print

Tvoj print partner

O podjetju Aero Print

Podjetje Aero Print je nastalo pred skoraj desetletjem z zdru┼żitvijo preverjene ekipe starih ma─Źkov, ki so jo skozi ─Źas dopolnili mladi, nadebudni kadri. Danes smo splet mlado-staro-┼żensko-mo┼íke ekipe, ki se dnevno trudi za uresni─Źevanje vizije biti pravi print partner in prvi naslov, na katerega pomislite v zvezi s tiskom.
Zaupajte nam tisk promocijskega materiala!